lunes, 28 de noviembre de 2011

Menú de Revetlla de Cap d’Any 2011

L’aperitiu
Xupito de granissat de Gin Fizz
Cullera de gelat de bolets
Canapé de xupa-xup de guatlla
***
L’amanida
amb laminat de gamba, encenalls de foie-gras, núvol de kataifi i vinagreta de fruits garrapinyats
***
La crema
de castanyes, broqueta de vieires i verdures, xips de moniato i escuma de carbassa
***
El peix
turnedó de llenguado, salsa de cava Pinot Noir, amb cremós d’arròs salvatge i ollerons
***
La carn
centre de filet de vedella al vi de garnatxa, ravioli gelificat de trufa amb el seu suc
***
El pastís
de dos xocolates aromatitzades al romaní, cor de fruites naturals
***
Els petits fours
Bombó de toffe de llet
Sandwitx de coco
Mini muffins
* * *
Verdeo Blanc D.O. Rueda
Mas Oller Pur Negre D.O. Empordà
Cava Rovellats Brut Nature Gran Reserva
* * *
Ball amb DJ’s Disco-Show
Cotilló de Cap d’Any
Raïms de la sort
* * *
140 Euros IVA inclós
Reserves: 972501250

No hay comentarios: