viernes, 26 de noviembre de 2010

Sopar de Cap d'Any 2010

L’aperitiu
Mojito suau
Llagostí amb gavardina de Kataifi
Croqueta líquida de formatge blanc amb confitura de tomata
***
La sopa
bullabesa de bacallà amb la seva terrina de pilota i gelat de pa
***
El foie-gras
en royal, sobre pasta filo amb els seus encenalls i amb un coulant fred de gelé d’Extríssim, pols d’ ibèric, mezclum de germinats i ficoide glacial
***
La dorada
salvatge, en supremes amb un laminat de vieires i oli d’espinaques i trufa
***
El filet
de vedella de Girona, amb un timbal de bolets, cremós de carbassa i reducció de vi ranci
***
El pastís
massini amb tartufo bianco i àspic de fruita vermella sobre un pa de pessic ametllat
***
Els petits fours
trufa de nous
núvols de magrana
bisbalenc de fruites tropicals
* * *
Viñas del Vero Gewurstraminer
Clos de les Dómines reserva 2005
Cava Mestres Brut Nature
* * *
Ball amb DJ’s Disco-Show
Cotilló de Cap d’any
Raïms de la sort
* * *
140 Euros IVA inclós.
Reserves: +34972501250

No hay comentarios: