miércoles, 30 de enero de 2008

Els premis de Lluís Duran Camps

Tot sovint s'ens demana que enumerem els mèrits i reconeixements que va fer el Sr. LLuís Duran perquè fos considerat un dels artífex de la cultura gastronòmica al nostre país molt avans dels neocuiners mediàtics.
Sense ànim de ser exaustius detallem un resum dels mèrits del Sr. Lluís Duran:

President de la Societat DIFIFA (Erato).
1968 Soci d'honor de la Societat Coral Erato.
1968 Premi a l'Amabilitat, Nit del Turisme, Barcelona.
1969 President del CIT de Figueres.

1970 Medalla de Bronce al Mèrit Turístic.
1972 Primer Tinent d'Alcalde de Figueres.
1972 Títul de Soci d'Honor de l' SKAL CLUB.
1973 Medalla de Plata al Merit en el Treball.
1976 Premi a la "Mejor Labor Social" Grupo Hotelero.
1976 Medalla de l'Associació Magistral de la Gastronomía.
1977 Premi Internacional de Turime Hotels i Restaurants.

1980 Copa d'Or Gastronomía Internacional, Roma.
1980 Premi Nit del Turisme de l'Escola Ferran Agulló, Girona.
1981 Medalla de Plata de l'Ajuntament de Figueres.
1981 Medalla de Bronce del Turisme de la Generalitat de Catalunya.
1981 Medalla Catalunya Avui.
- President d'HOGECO, S.A. (Hoteles Gerona Costa Brava).
- President de l'Associació d'Empresaris de l'Alt Empordà.
- Bailli de la "Chaîne des Rôtisseurs" de Girona.
- Bailli dels "Anissettiers du Roi" de Girona.
- Membre del "Serenísimo Capítulo de Caballeros del Vino".
- Membre Fundacional de "Restaurantes de Buena Mesa".
- Membre del Consell Català de la Cuina.
- "Maître de Bouche" de l'Ordre Internacional dels Anissettiers.
- Membre Fundador de la "Foundation Leopold Mourier de Cuisine", París.
- President Fundador d'HOGAR-HOTEL.
- Diploma del "Consejo Español de Gastronomía".

No hay comentarios: