Després de l'èxit del menú degustació del Centenari que vam posar en marxa ara fa un mes, hem decidit anar-lo canviant durant l'any. Ara que arriba l'estiu, el nou menú serà el següent. Esperem que tingui tan bona acollida com l'anterior.
la tapa
Sardina confitada i coca d’olives negres
* * *
per començar
Sopa freda de farigola de l’Albera
* * *
el mar
Cim i tomba de rap
* * *
el mar i muntanya
Calamarcets farcits
* * *
la terra
Ànec amb peres
* * *
el dolç
Botifarra dolça amb poma
* * *
Preu: 40 euros IVA inclós. Begudes apart.
la tapa
Sardina confitada i coca d’olives negres
* * *
per començar
Sopa freda de farigola de l’Albera
* * *
el mar
Cim i tomba de rap
* * *
el mar i muntanya
Calamarcets farcits
* * *
la terra
Ànec amb peres
* * *
el dolç
Botifarra dolça amb poma
* * *
Preu: 40 euros IVA inclós. Begudes apart.
No hay comentarios:
Publicar un comentario