
Aquest és el menú degustació que el Duran Hotel & Restaurant ha elaborat per cel.lebrar el Centenari de la Costa Brava:
la tapa
Muntadet de botifarra negra amb musselina de garotes de mar
* * *
per començar
Sopa de menta amb el seu gelat calent i les seves fulles cruixents
* * *
el mar
Bacallà amb mel de l’Albera
* * *
el mar i muntanya
Mandonguilles farcides de tinta amb sípia
* * *
la terra
Xai de llet amb tian de xamfaina
* * *
el dolç
Pasta de full amb cabell d’àngel i pinyons
* * *
Preu: 40 euros, IVA inclós. Begudes apart
Muntadet de botifarra negra amb musselina de garotes de mar
* * *
per començar
Sopa de menta amb el seu gelat calent i les seves fulles cruixents
* * *
el mar
Bacallà amb mel de l’Albera
* * *
el mar i muntanya
Mandonguilles farcides de tinta amb sípia
* * *
la terra
Xai de llet amb tian de xamfaina
* * *
el dolç
Pasta de full amb cabell d’àngel i pinyons
* * *
Preu: 40 euros, IVA inclós. Begudes apart
Vins Recomanats:
Floresta Blanc, Cellers Pere Guardiola, Capmany
Puntiapart Criança, Bodega la Vinyeta, Mollet de Perelada.
Floresta Blanc, Cellers Pere Guardiola, Capmany
Puntiapart Criança, Bodega la Vinyeta, Mollet de Perelada.
No hay comentarios:
Publicar un comentario