miércoles, 6 de febrero de 2008

Salutació


La vida i l'obra del senyor Lluís Duran ha estat tant important que no sols quedarà escrita a la història de la Ciutat de Figueres i el Sud de França, sinó que ha de servir per enrriquir i potenciar la Gastronomia de tot Catalunya creant veritables llaços d'amistat entre l'Empordà i la Catalunya Nord. Tant és així, que les seves continuades vides de fidelitat a una vocació de treball i d'artistes dintre de la gastronomia, ha contribuït poderosament que Figueres sigui considerada com la capital gastronòmica de Catalunya, i que de la seva dedicació n'hagi florit un interés creador de noves vocacions, deixant una escola i una manera de fer que sens dubte arrelarà per tot l'Alt Empordà.
La continuació en el treball, a fi de seguir la seva tasca, ha d'ésser el gran repte que ens hem de plantejar, ja que penso que en Lluís Duran, el que agraïria de veritat són els esforços dirigits en aquest sentit, per procurar continuar entre tos la seva obra, pel bé de la nostra cuina i del nostre País.

Ramon Bagó i Agulló.
Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya (1980-1984)

No hay comentarios: